Серія воркшопів "United with 3D. Puzzle creating event" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D. Puzzle creating event" успішно завершена! Вивчали світ 3D-друку та розробляли 3D-проєкти від ідеї до реального друку!

Хочемо поділилися з Вами чудовими враженнями та досягненнями учасників. Два насичені дні відкрили нові горизонти в уяві  дітей та їх навичках.

Події були спрямовані на розвиток творчості та просторового мислення учасників через створення  об'єктів - "Kit Card Models" (3D-головоломок).

Впродовж воркшопів учасники отримали базові навички створення 3D-моделей, починаючи від розробки до фізичного друку останньої моделі.

Перший етап ознайомив дітей з основами створення 3D-моделей на онлайн-платформі TinkerCAD.

Друга частина кожного з воркшопів дозволила учасникам ознайомитися з процесами роботи 3D-принтера та друкувати свої  творіння. Цікаво було спостерігати, як ідеї матеріалізувалися, перетворюючись у реальні об'єкти

Ці зустрічі були не тільки можливістю навчання. Ми також прагнули об'єднати дітей з різних куточків України, що зараз проживають у нашому місті, допомагаючи їм знайти нових друзів та адаптуватися до нових умов. 🤝🌍

Дякуємо всім, хто долучився та підтримав наші заходи! Ми впевнені, що кожен залишився з багатством нових знань та незабутніми спогадами.

Події відбулися у межах ініціативи Meet and Code, яка фінансується @Amazon та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсний центр ГУРТ: Портал змінотворців

 


#MeetAndCode #codeEU #DigitalSkills4All #amazonfutureengineer #SAP4Good #GURT4Code4.

#STEM  #Microbit

#DragonBones #STEM

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023
Воркшоп 2D Animation Adventure - Магія 2D-Анімації

Воркшоп 2D Animation Adventure - Магія 2D-Анімації

09/10/2023

Контакти

Напишіть нам